image
De mest prioriterade husen var även de som byggherren Tresson startade med i augusti 2013. Alla hus kommer att ingå i renoveringsarbetet som omfattar fasader med tilläggsisolering, balkongrenovering och byte av samtliga fönster. Fasaderna kommer behålla de färger som de idag har. Fönstren kommer med persienner förutom de i badrummet som kan fås i frostat- eller klarglas. Under november fick styrelsen information att taken måste åtgärdas vilket ligger på styrelsens bord. Vi kan ha kvar ställningar tills detta är åtgärdat.

Valsbergsgränd 8 färgas!
Valsbergsgränd 8 färgas!

Näst på tur för renovering är Valsbergsgränd 5 och i ordningen Midsommarvägen 17, 19, 23, 25 för att avslutas under senare delen av 2014 med 27.

Frågor kring renovering besvaras i första hand av byggherren och Riksbyggen. Information med detaljerad information ges ut vartefter till berörda hushåll i respektive hus!

Restriktioner kring balkonger om vad boende får göra kommer meddelad då renoveringen är klar. Till dess styrelsen informerat om detta tillåts inga hål i fasad såsom att sätta upp termometer eller vädringsgalge, ej heller får kakel på balkongplattan läggas ut eller el dras ut.

Renoveringen fortskrider